DJ BOB.B

Bob Boelen

 

Een energieke, creative maar vooral enthousiaste allround DJ, die al op 12 jarige leeftijd zijn eerste 'echte' optreden mocht verzorgen. Sindsdien is hij veel optredens van zijn vader 'Richard Boelen' (Disco Tropical) gaan bezoeken, om op die manier nog meer kennis te krijgen van alle muziek genres.


Na verloop van tijd begonnen er meerdere aanvragen te komen, waarna DJ BOB.B is uitgegroeid tot een veel gevraagde DJ in Zuid limburg. Van bruiloft tot verjaardag, van personeelsfeest tot evenement of uitgaansgelegenheid, DJ BOB.B kan het allemaal.

Zo vind je DJ BOB.B regelmatig bij Café Basilica in Maastricht en Café Bonne Aparte in Valkenburg. Bezoek de pagina 'referenties' voor meer locaties en partners waar DJ BOB.B al meerdere malen mee heeft samengewerkt.

 

Bruiloft, verjaardag, personeelsfeest of evenement

 

Wilt u ook een avond om nooit te vergeten? Wilt u een totaaloplossing qua licht- geluid en DJ? Of bent u alleen opzoek naar een DJ? Het kan allemaal bij DJ BOB.B!


Elk feest is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen.

Daarom vind ik het belangrijk om vooraf alles goed af te stemmen om zo een top feest te kunnen garanderen. Daarom zou ik graag in een persoonlijke kennismaking al uw wensen en behoeften doornemen, zodat ik u kan adviseren over het verloop van de avond. Uiteraard kan ik u ook adviseren bij de keuze van een eventuele licht- & geluidsinstallatie.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie en een aantal impressies omtrent de mogelijkheiden voor een licht- & geluidinstallatie.

DJ BOB.B Beek